Keuzehulp? Wij helpen je graag bel 050-210 3340 ( 09.30 - 21.00 )

Over KiteOnly

KiteOnly is een online kitesurfshop gevestigd in Groningen. Wij maken het kopen van kites, kite-boards, wetsuits en overige kitesurf materialen veilig, makkelijk en leuk. We staan aan het water, aan de telefoon en per e-mail voor je klaar!.

Het team van KiteOnly helpt je bij het kopen van de meest geschikte kitesurf artikelen.

Ons doel is om de beste kitesurf materialen voor jou te selecteren.

Doordat KiteOnly.nl een relatief kleine kitesurfshop is kunnen we veel tijd nemen voor onze klanten. Dit is belangrijk en in sommige gevallen noodzakelijk voor een goed advies. Niet alleen je lengte en gewicht is van belang voor de keuze van je kitesurf kite, ook waar je gaat varen en met welke wind kan van invloed zijn bij het kiezen van de juiste kite. Wij vekopen niet wat we toevallig nog hebben liggen!! Het komt dan ook geregeld voor dat we iemand begeleiden bij het kopen van een kite op bijvoorbeeld marktplaats.

Onze werkplaats voor het repareren van kapotte kites en het kantoor is gelegen in Haren, 9751NN, dit is aan de rand van Groningen. Je bent van harte welkom, woon je ver weg dan kan je ons het beste benaderen via e-mail info@kiteonly.nl of de telefoon +31 (0) 50 210 33 40. We leveren door heel Europa.

Wij houden van kitesurfen en kitesurf materiaal. Het is een voorrecht om het laatste kitesurf nieuws te kunnen volgen en de nieuwste materialen in handen te hebben.

Laat je vrijblijvend adviseren voordat je een kite gaat kopen en neem altijd kitesurfles voordat je aan de slag gaat.

 

Veel shop plezier, tot op het water !!

Team KiteOnly.nl